052 25 61 16 info@hetbuitenhuis.be

MARQUIS SPA

The Ultimate Spa Experience

Wie wil er nu niet een spa of jacuzzi in de tuin of bijgebouw?

Hierbij wil je ook de zekerheid en goed advies bij de aankoop van uw “Ultime Marquis Spa”

Marquis spas uit Oregon, USA produceert sinds 1980 originele en topkwaliteit massagebaden, degelijkheid, originaliteit, bedrijfszekerheid, eenvoudig en economisch in gebruik. Een vertrouwensmerk met tradite, wereldwijd gerespecteerd en gewaardeerd door tienduizenden gebruikers. Een product waar je tientallen jaren kan van genieten.

Wij hebben een constante stock van Marquis spas en een voorraad onderdelen rechtstreeks geleverd uit de V.S. Kom ons testen en beoordelen, wij bieden u veel kwaliteit, design, degelijkheid, comfort, sublieme massage, waarborg en service na verkoop.

Ontdek jacuzzi’s met Topkwaliteit van Marquis !

Marquis Singnature

Ontdek de perfecte Marquis spa die bij uw levensstijl past.
De marquis spa is ontworpen voor een perfecte beleving “ the ultimate hot tub experience ”.
Elke spa uit de Signature serie van Marquis is een staaltje van perfecte schoonheid, met zijn krachtige prestaties kan hij worden voorzien van de geavanceerde hydrotherapie. Elk Spa uit deze serie heeft zijn unieke eigenschap en kenmerk zodat je zeker de perfecte spa vindt die bij u past.

Marquis Vector 21

De nieuwe Marquis spa VECTOR21 zet een nieuwe norm in hydromassage. Controle en veelzijdigheid ongeëvenaard door het nieuwe VOLT systeem (Vector-Laminar Optimized Therapie). De krachtige prestatie word geleverd door de nieuwe Jetpod, deze levert een liniare stroming en geeft geen wervelingen of cross-stomen in het water, dit resulteert in een perfecte hydro-massage.

MARQUIS ELITE

Al meer dan 50 jaar ontwikkelt de hot tub-industrie een reeks beproefde componenten en materialen. Wat betekent dat de topmerken vaak vertrouwen op soortgelijke pompen, sanitair, jets, elektronica en isolatie. Toch zijn niet alle hot tub-systemen gelijk. Marquis Elite-bubbelbaden delen veel van dezelfde componenten van de beste leveranciers. Maar de ingenieurs van Marquis hebben een betere systeemarchitectuur ontworpen, die een stillere, efficiëntere werking en een betere hydrotherapie-ervaring levert. In vergelijking met vergelijkbare uitgeruste bubbelbaden van de topmerken, biedt Marquis Elite een superieure combinatie van prestaties en waarde.

Marquis ATV Swimspa

De ultieme zwemspa-ervaring Ruim, krachtig en veelzijdig – Aquatic Training Vessels ™ van Marquis® leveren de ultieme zwemspa-ervaring. Gemaakt in de VS en ontwikkeld om te presteren in verschillende aquatische scenario’s, van intensieve training tot zachte conditie en fitness, tot stressvrije ontspanning en speeltijd. ATV ™ past zich aan uw fitnessniveau en -doelen aan, of u nu een sporter bent, een outdoorliefhebber of gewoon van het water houdt en een leuke plek wilt om te ontspannen. Krijg de draagbaarheid van een bovengronds zwembad, het eindeloze zwemmen van een zwemparadijs en de hydrotherapie van een bubbelbad in één.