052 25 61 16 info@hetbuitenhuis.be

Door zoveel mogelijk water bij lage druk te leveren, bereiken Marquis hot tubs diepe spierpenetratie zonder huidongemakken. In plaats van het voelen als puntige vingernagels die in uw huid graven en een jeuk of branderig gevoel veroorzaken, voelt Marquis high-flow therapie als de zware handpalmen van een ervaren masseuse. Alle Elite-bubbelbaden profiteren van deze elegante benadering van hydrotherapie, met een verscheidenheid aan modellen en opties.

Zoals in alle Marquis-bubbelbaden hebben Elite-bubbelbaden een perfect uitgebalanceerd waterafgiftesysteem. Pompen, leidingen en jetconfiguraties zijn ontworpen om de beschikbare prestaties te optimaliseren en een superieure hydrotherapie-ervaring te garanderen.

Modellen met één pomp hebben een regelklep om de waterstroom van de pomp naar de ene kant van de hot tub of de andere kant te leiden, of om de waterstroom aan beide kanten te delen. Twee-pompmodellen elimineren de klep, waardoor elke pomp een kant van de hot tub kan bedienen, geactiveerd door een eenvoudig bedieningspaneel aan de bovenzijde. Beide methoden voor stroomregeling zijn eenvoudig te begrijpen en te bedienen. Century II-jets hebben verwisselbare inzetstukken om uw hydromassage-ervaring te verfijnen, en extra inzetstukken kunnen worden gekocht voor extra personalisatie.

Met een onderscheidend rood mondstuk en het potentieel om meer dan 435 LPM waterstroom te genereren, is de kolossale Whitewater-4 ™ jet nog een ander voorbeeld van Marquis high-flow therapie-innovatie. Deze dynamische jet bevindt zich in de voetenruimte om de voordelen van been- en voetmassage te verbeteren en stroomt het water als een daverende vulkaan.

(Beschikbaar op de modellen Woodstock Elite, Vegas Elite en Hollywood Elite.)