052 25 61 16 info@hetbuitenhuis.be

SIGNATURE

Marquis Spa

In de ” Signature” collectie van Marquis Spa vind je de beste technologie en recentste verbetering in spa land. Reeds sinds 1980 innoveert Marquis Spa uit Oregon ( V.S.) hun jacuzzi’s. De evolutie van de laatste jaren is enorm. Mede door de grote vraag naar deze kwaliteitsspa’s is er ruimte om te investeren in technologie, maar vooral ook in design, ergonomie en ecologie. De nieuwe vormen, zowel van interieur als exterieur, bevallen de huidige klanten. Gespecialiseerd in effectieve massage voor voeten, benen, onderrug, schouders en nek laten de Marquis klanten een daadwerkelijk verschil aanvoelen met andere grote merken die dit niet kunnen aanbieden, of die jetstralen hebben die echt pijn doen na enkele minuten. Ontdek hier de beste jacuzzi modellen uit Amerika.

Marquis Signature

Kenmerken en voordelen

HK ™ Jets en hydromassage

Hydro Kinetic (HK) -jets zijn het toppunt van prestaties van de Marquis Signature. De overweldigende stroomsnelheid van HK ™ 40-jets doet je pijn verdwijnen. Met verstelbare en uitwisselbare HK ™ 16, HK ™ 12 en HK ™ 8 jets om je hydrotherapie-ervaring fijn af te stemmen. Een combinatie van gerichte jets, multipoort-jets en draaiende jets leveren rustgevende hydromassage in elke massagestoel. Met gigantische Geyser-jets beschikbaar op geselecteerde modellen (Wish, Epic, Reward).

HOT ZONES ™ leveren gerichte massage

High Output Therapy ™ (HOT) -zones zorgen voor een maximale waterstroom naar de doelzones van het lichaam. Door middel van de 3-2-1 Zone Control ™ knop wordt een grote waterstroom naar speciale jetgroepen geleid in de massagestoelen gericht op schouder-, rug-, been- en voetzones. HOT Zones masseren dieper en effectiever zonder irritatie te veroorzaken.

3-2-1 ZONE CONTROL ™ -knoppen maken het makkelijk

Signature 3-2-1 Zone Control ™ -knoppen zijn eenvoudig te bedienen en hebben een krachtig effect. Ze regelende waterstroom naar één of meer massagestoelen of sturen de volledige stroom naar HOT-zones voor gerichte hydro-therapie. Systemen met meerdere pompen krijgen de flexibiliteit van meerdere 3-2-1 zoneregelkleppen waardoor elk zitgedeelte de waterstroom onafhankelijk kan gregeld worden.

Top